Geluk

Winactie – it’s time to win something

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen. Om ook deze maand nog even in de feeststemming te blijven, vond ik het tijd voor een winactie.

Yes, ik geef een pakketje vol fijne dingen weg die goed zijn voor jezelf, de wereld en de natuur, hoe fijn is dat! Wat erin zit? Allereerst een heerlijk kookboek genaamd “Eerlijk eten”. Hierin vind je tachtig makkelijke recepten gemaakt met eerlijke, Fairtrade producten. Dan bevat dit pakket een foundation in de kleur light/medium van het merk Lavera. Deze zit vol met natuurlijke ingrediënten. Voor een moment van ontspanning zit er nog een lekkere lavendel douchegel. En om het af te maken vind je ook nog een natuurlijke deodorant in een fris geurtje in de box. Hier schreef ik eerder al een review over, die lees je hier.

Enthousiast? Meedoen is heel gemakkelijk! Laat hieronder even weten dat je mee doet en volg mij op tenminste 1 van mijn socialmedia kanalen.
Facebook: liesvertelt
Instagram: lies_vertelt

Ik maak de winnaar gauw bekend, dus houd mijn website in de gaten. De winnaar krijgt uiteraard bericht van mij!

Dikke kus, Lies 

Hits: 33

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *