Geen categorie

Mijn tuin make-over

Met de zomer in aantocht vond ik het tijd om de tuin een metamorfose te geven. En daar word ik happy van, want wat vind ik het toch leuk, die metamorfoses. Het liefste iedere maand weer compleet iets anders, maar goed, daar wordt mijn geliefde iets minder happy van..haha! 

Nu baal ik dat ik vergeten ben om een before foto te maken.. zul je altijd zien! Maar even voor het idee, de houten muur was onbeschilderd en de sfeer, tja, die was ver te zoeken. Kortom, nog niet summerproof.

Ik begon met een likje verf. Dat geeft eigenlijk altijd al meteen een compleet nieuwe “look”. Ik koos voor zwart, lekker strak, toch rustig en de accessoires komen bij een donkere achtergrond mooi naar voren.

Bij de fotofabriek mocht ik een tuinposter uitzoeken. Kwam dat even goed uit! Ik koos voor een strakke, vierkante, witte poster met een zwart hart. Zoals ik hierboven al zei valt deze meteen op door de zwarte achtergrond. Yes, hier ben ik dus echt héél blij mee!

Ik heb de tuin afgestyled met een aantal gezellige kussentjes en hoe leuk zijn de witte lampionnen. Nog leuker is dat ze zichzelf overdag opladen door de zon waardoor ze ‘s avonds branden. Daar word ik dus ook echt wel weer heel gelukkig van. Ik kocht deze bij de Ikea voor een héél vriendelijk prijsje. Dan het vloerkleed, yes, eindelijk heb ik een buitenkleed. Hoe gezellig is dat! Deze kocht ik bij de Karwei en is van kunststof, hij kan dus lekker buiten blijven liggen.

Nog wat plantjes erbij en af is de tuin! Nu nog even wachten op het zomerse weer en dan kan het genieten beginnen. Metamorfose geslaagd! 

Dikke kus, Lies ♡

Hits: 115

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *