Geen categorie

Foodhall – Arnhem

Foodhall Arnhem is toch wel dè plek van Gelderland waar je terecht kunt voor héél veel lekkers. Dertien “restaurants” in één zullen we maar zeggen..en daar word ik dus echt zo blij van. Een zoektocht naar de lekkerste en mooiste gerechten is echt wel één van mijn hobby’s.

Van sushi tot roti, smoothie bowls & taarten. Verschillende culturen/keukens komen samen voor de lekkerste gerechten. Eigenlijk wil je alles proeven, tenminste…ik wel! Oeps! 

Natuurlijk hield ik mij in. Ik koos voor dit fantastische broodje bakkeljauw…wat een liefde voor dit broodje, ik proef hem nog. 

Deze plek is zeker de moeite waard om even te bezoeken mocht je van sfeer, gezelligheid, verschillende culturen en vooral fantastisch lekker eten houden. Je kunt het vinden aan de Rijnkade 49 te Arnhem. 

Tip: lastig te vinden? Zet dan even je navigatie aan. #toeristineigenland 

Dikke kus, Lies ♡

Hits: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *