Body

Tastea skintight – mijn ervaring

Thee die zorgt voor gewichtsverlies, een opgeblazen gevoel verminderd en het hongergevoel onderdrukt. sceptisch maar nieuwsgierig begon ik deze thee twee keer per dag te drinken. Ik deel mijn ondervindingen graag.

De skintight is een zwarte thee met 100% natuurlijke kruiden die wordt geleverd in een mooi blik met ingrediënten zoals: kaneel, gember en rozen blaadjes. Tastea geeft als advies aan om de thee voor het ontbijt en ‘s middags te drinken voor het beste resultaat. Met de Tastea theebeker kun je de thee overal mee naartoe nemen. De beker is dubbelwandig en BPA-vrij (chemische stof in kunststof-vrij). Wat wel goed is om te onthouden: draai de dop niet direct op de beker na het inschenken van kokend water, anders ontstaat er een hoge druk. (Helaas had ik dit niet op tijd gelezen, de thee spoot omhoog.. haha!)

Mijn ervaring

De sterke, kruidige zwarte thee smaak sprak mij niet zo aan helaas. Ik drink normaal gesproken de hele dag door kruidenthee, dat was dus even wennen. Toch zette ik door, want ik was natuurlijk reuze benieuwd naar de werking van de thee. Wat ik eigenlijk meteen al merkte was dat mijn honger gevoel verminderd werd. Naast het ontbijt, fruit tussendoortje, de lunch en diner waren andere (zoete, slechte) tussendoortjes niet meer nodig. Wat mij echt opviel was dat het opgeblazen buik gevoel waar ik vaak last van heb na 2 á 3 dagen ook sterk verminderde.

Werkt Tastea Skintight echt?

Mijn mening is dat de thee geen afvalwondermiddel is. Wat ik heb gemerkt is dat het als ondersteuning werkt. Zoals ik hier boven zei werd mijn hongergevoel verminderd, waardoor ik naast het ontbijt, tussendoortje, de lunch en diner geen zoete troep naar binnen werkte. Dit zorgt natuurlijk voor een gezonde lifestyle, er komen geen kilo’s bij en een positieve verandering in het eetpatroon kan zorgen voor gewichtsverlies. Mijn conclusie is dus dat Tastea Skintight een hele goede ondersteuning voor een gezond en gebalanceerd leven is. Wanneer ik gezond eet, sport en deze thee drink vind ik het ook zonde om mijn lichaam vol te stoppen met ongezonde dingen, (al mogen we natuurlijk allemaal ook best wel eens genieten van wat lekkers).

X Lies

 

Dit artikel bevat één of meerdere gekregen producten

Hits: 1818

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *