Geen categorie

De leukste adventskalenders op een rijtje

De eerste zondag van de advent valt dit jaar op 3 december. Dit betekent het begin van de adventsperiode. Advent (in het Latijn adventus) wat komst betekent is de tijd wanneer wij ons weer kunnen voorbereiden op kerst. En hoe kun je dit nou beter doen dan met de leukste adventskalender? Hieronder een lijstje met mijn favoriete kalenders.

Babor – ampoule concentrates adventskalender

Een kuur van 24 ampullen die stress uit je huid halen en de huid helemaal kerst klaar maken. Een ampul bevat een hoge concentratie aan werkstoffen. Hierdoor werkt een ampul 8x effectiever dan een crème. Te koop voor €70,00 bij Babor. We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever en gelukkiger is!”

Rituals – advent calendar

24 luxe verrassingen, voor iedere dag eentje. Dit jaar heeft Rituals naast de ‘gewone’ kalender ook een extra luxe uitgave, een uitvouwbare gouden kerstboom. Rituals heeft een foto gemaakt van de inhoud, maar het is natuurlijk leuker om je te laten verrassen. Te koop voor Exclusive kalender = €59,50 en de Deluxe kalender = €79,50 bij Rituals

By Kimmi – advent kaars

De meest eenvoudige, maar zeker niet minder leuke adventskalender, is de kaars van By Kimmi. Ik kocht ‘m bij Bloem & Styling Aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. “Een kaarsje branden mag gewoon iedere dag!” Gezellig, sfeervol en voor iedereen betaalbaar. Te koop voor €1,75 bij ZevenAlleetjes

My Muesli – adventskalender

Iedere dag een heerlijk ontbijtje met de My Muesli – adventskalender. Deze originele kalender met 24 bio muesli bekers (2go), verrassen je iedere ochtend weer. Met op dag 24 naast de muesli ook nog een leuk cadeautje. Te koop voor €59,90 bij MyMuesli.

House Doctor – adventskalender

Mijn favoriet van dit jaar is deze leuke muurdecoratie adventskalender. Je kunt ‘m ophangen op een mooie plek in de huiskamer (hij is 75×100 cm) Je kunt met je gezin afspreken om ieder een aantal kleine cadeautjes in te pakken, zodat je elkaar kunt verrassen. Het is niet alleen een te gekke kerstdecoratie in je huis maar brengt je ook iedere dag een fijn familie momentje. Daarnaast is hij natuurlijk hartstikke recyclebaar. Volgend jaar gebruik je hem gewoon weer opnieuw. Tip: om cadeau stress te voorkomen is het handig om het hele jaar al uittekijken naar kleine presentjes. Te koop voor €18,95 in de webshop bij VanMariel.

– Welke kalender zou ik volgens jou absoluut moeten uitproberen? Laat het mij weten in de reacties hieronder. –

X Lies

Hits: 328

2 Comments

  • Miranda

    Wat een super leuke adventskalenders. Een leuk idee om met je gezin kleine cadeautjes te bedenken voor elkaar.
    De kalender van Babor lijkt mij ècht hééérlijk. Juist in december heb ik af en toe een beetje extra tijd nodig voor mijzelf dus deze kalender maakt mij erg nieuwsgierig ?

    • @liesvertelt

      Ja leuk hé? Je kunt natuurlijk ook i.p.v cadeautjes “leuk om te doen” kaartjes te maken. Bijvoorbeeld: een spelletje spelen, een taart bakken, handletteren (mijn hobby), knutselen enz. X Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *