General,  Product review

Product review: Bloomr natuurlijke whitning tandpasta

Je hebt het wellicht al op Instagram op YouTube voorbij zien komen, het poetsen van je tanden met actieve kool (een zwart poeder) om er zo voor te zorgen dat je tanden witter worden. Ik weet niet wat jij ervan denkt, maar ik werd hier ontzettend nieuwsgierig van. Op een veilige, natuurlijke manier wittere tanden, hoe goed klinkt dat? Ik testte dit natuurlijk eens goed uit.

Waarom Coconut Charcoal? – In vele tandpasta’s en tandenbleekmiddelen zitten, zoals je misschien wel weet, chemische stoffen. De schadelijke effecten die deze op het lichaam kunnen hebben worden steeds meer bekend. Nu zeg ik absoluut niet dat jij je tandpasta meteen de prullenbak in moet gooien, maar eens wat bewuster omgaan met wat je nu eigenlijk gebruikt kan zeker geen kwaad. Coconut Charcoal is een 100% natuurlijk product gewonnen uit biologisch geteelde kokosnoten. Een poeder zonder chemische toevoegingen.

Hoe werkt het? – De kleine, zwarte poederdeeltjes verwijderen alle onzuiverheden die je de afgelopen jaren hebt “verzameld” van je tanden. Het brengt je tanden als het ware weer naar zijn natuurlijke staat, zonder het tandglazuur aan te tasten. Je mag Bloomr daarom ook heel het jaar door, dagelijks gebruiken. 

Je ontvangt bij het bestellen de Coconut Charcoal poeder + een bamboe tandenborstel. 

Je dipt je natte tandenborstel in het zwarte poeder, poetst je tanden twee tot vier minuutjes en spuugt vervolgens het overtollige poeder VOORZICHTIG (anders is ALLES zwart…oeps, dit had ik dus..) uit.

Wat ik ervan vind? – Ik vond het de eerste keer echt wel even wennen, (lees; waar ben ik nu weer aan begonnen?) toen ik in de spiegel keek was mijn hele mond namelijk super zwart.. Ook vond ik het vreemd om niet met een “gewone” tandpasta te poetsen, dit doe ik immers al sinds ik tanden heb. Het poeder heeft geen smaakje en is daarom zeker niet vies. 

Werkt dit nou echt? – Ik moet zeggen dat ik niet ontzettend veel aanslag op mijn tanden had, ik drink geen frisdrank, zwarte thee, koffie en rook ook niet. Toch zie ik zeker wel een klein verschil. Het is niet dat ik nu super witte, gebleekte tanden heb (helaas), maar ze zien er wel fris uit. Ik denk dat wanneer je wel rookt of koffie drinkt en je een zichtbare (geelbruine) aanslag op je tanden hebt, dit product meer voor je kan betekenen. Dus ik vind het zeker een aanrader voor het veilig en natuurlijk witter maken van je tanden. 

Ken jij dit product al? Wat is jou ervaring? Liefs van mij!

 

 

Hits: 2583

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *