General,  Product review

Product review: The Ritual of Namasté milk, toner en scrub

Dit jaar heeft Rituals een prachtige nieuwe skincare lijn gelanceerd genaamd: The Ritual of Namasté. Deze productlijn staat voor respect voor mens en natuur. Dit houd in dat deze lijn vrij is van parabenen, minerale oliën, siliconen en andere schadelijke stoffen. Alle ingrediënten zijn op een natuurlijke, verantwoorde manier verkregen. 

Namasté Cleansing Milk – Deze milk is een fijn product voor de gevoelige huid, dit omdat hij vol zit met verzachtende, kalmerende en toch reinigende ingrediënten. De heilige Lotus bijvoorbeeld, staat symbool voor zuiverheid, schoonheid, wijsheid en heeft verzachtende en verzorgende eigenschappen.

Gebruik: breng twee tot drie pompjes milk aan op een vochtig gezicht, masseer het product lekker in en spoel het vervolgens met lauwwarm of beter nog, met koud water af.

De milk doet wat het belooft, namelijk reinigen op een milde, verzachtende manier. Mijn gevoelige huidje voelt na het reinigen fris en zacht aan zonder een trekkerig gevoel. De milk is €11,50

Namasté Clarifying Facial Toner – Na het reinigen met bijvoorbeeld de milk sluit je af met een toner. Deze toner heeft een kalmerend effect of de huid, verwijderd overgebleven restjes vuil en sluit de poriën. Hij is goed voor de normale, droge en gevoelige huid.

Gebruik: breng een aantal pompjes product aan op je gezicht, hals en decolleté met een watje. Je hoeft het product niet af te spoelen.

Na het aanbrengen van de toner voelt mijn huid extra fris en schoon aan. De geur van de Indiase roos wekt zoals ze zeggen positieve gevoelens op..daar worden we blij van! De huid is klaar voor een verzorgende crème. De toner is €11,50

Namasté Skin Brightening Face Exfoliator – Exfolieren is misschien wel één van de belangrijkste dingen in je huidverzorgingsritueel. Exfolieren is het verwijderen van dode huidcellen (hoorncellen). Dit zorgt ervoor dat de producten die je daarna gebruikt beter kunnen worden opgenomen door de huid. Deze gezichtsscrub bevat hele fijne bamboedeeltjes die de huid op een milde wijze ontdoen van dode huidcellen.

Gebruik: exfolieren doe je één tot twee keer per week. Niet vaker, dan tast je de huid teveel aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Breng na het reinigen wat van het product aan op een vochtig gezicht, hals en decolleté en masseer dit zachtjes in. Afspoelen met lauwwarm water en afsluiten met een toner om er vervolgens een verzorgende crème over aan te brengen.

De scrub voelt erg zacht en fijn aan op mijn huid, een aanrader voor een huid die wat gevoeliger is. Hij heeft een fris citrus-achtig geurtje. Na het scrubben is mijn huid helemaal zacht en egaal. De gezichtsscrub is €12,50

Ben jij al bekend met The Ritual of Namasté lijn?

Dikke kus, Lies

Hits: 2320

2 Comments

  • Katrien

    Welk ervaar je nu als beste? Babor verzorging of the rituals of namaste? Is groot prijsverschil maar is er ook duidelijk een verschil op je gelaat te merken?

    • @liesvertelt

      Dag Katrien, de producten van Babor hebben mij een duidelijke, zichtbare huidverbetering gegeven. Dus deze hebben mijn eerste voorkeur. Maar de producten van the Rituals of namasté lijn zijn ook goed. Er zit geen “rotzooi” in en ze zijn mild voor de huid. Heb je een huidprobleem, dan zou ik kiezen voor Babor om het probleem aan te pakken. Heb je een mooie huid en wil je deze mooi houden, dan zijn de producten van Rituals hier een aanrader voor. Ik hoop dat je iets aan mijn reactie hebt. Veel liefs, Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *