Geen categorie

Kaarsenstandaard D.I.Y

Is de kerstversiering inmiddels weer je deur uit en kan je huiskamer wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is dit “doe het zelfertje” Low budget, creatief en super gezellig voor in je interieur. Mijn favoriete bloemstyliste Irene van Via Flora bracht mij op het idee.

 

De creatieve ingrediënten:

  • boomstam + boor
  • leer
  • schaar
  • pinnetje
  • kaars

Zaag een schijf van een mooie, niet al te dikke boomstam en maak hier met een speedboor een gat ter grootte van een kaars in. (Je kunt natuurlijk ook even je vriend, vader of buurman lief aankijken als je dit niet dagelijks doet, haha!). Knip vervolgens een reepje leer af en sla deze als een lus (zie de foto) dubbel. Druk het pinnetje door het leer en sla deze met een flinke hamerslag vast in het hout. Et voilà!

 

 

Om de kaars veilig en stabiel in de kaarsenstandaard te zetten, is het handig om de onderkant van de kaars even onder de warme kraan te houden. Dit maakt de kaars wat zachter zodat hem vervolgens makkelijk in het gat kunt zetten. Heb je dit “doe het zelfertje” nou gemaakt, stuur mij dan even de foto door of tag mij in het berichtje op Instagram @lies_vertelt 

Dikke kus, Lies ♡

 

Hits: 66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *