Personal

Let new adventures begin!

Soms is het tijd voor verandering, voor nieuwe uitdagingen en avonturen. “Goodbye comfortzone, it’s time to make a commitment for my future and who I want to become”. 

Hé lieve positievelingen,

Schrik vooral niet van de titel, ik stop namelijk niet met dit fijne platform maar er is wel een leuke verandering gaande. Begin januari heb ik mijn opleiding tot ANBOS gecertificeerd schoonheidsspecialist mogen afronden waar ik tot op de dag van vandaag super trots op ben. Mijn liefde voor dit vak blijft maar groeien en ik geniet er iedere dag weer van om meer kennis op te mogen doen op het gebied van de huid, lekker in je vel zitten en alles wat hierbij komt kijken. Ik heb lang nagedacht hoe ik hier nog meer mee zou kunnen doen en natuurlijk kwam ik uiteindelijk uit op mijn fijne platform. Ik gooi het roer een beetje om wat ik best een beetje eng vind, maar enge dingen uit de weg gaan is voor mij geen optie. Dus, vanaf nu lees je hier naast alle feel good schrijfsels alles wat te maken heeft met de huid. Hoe reinig je nou het beste, wat doe je tegen een onzuivere huid, welke voeding helpt bij het krijgen van je droomhuid en welke voeding werkt dit juist tegen.

Ik zal alle artikelen die ik tot nu toe geschreven heb gewoon laten staan natuurlijk. Verder zal ik de komende tijd alle nieuwe categorieën vullen met fijne, informatieve artikelen maar dit kost natuurlijk tijd.

Ik hoop je te blijven zien op liesvertelt.nl want er komt héél veel leuks aan, dat kan ik je verzekeren!

Hits: 131

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *