Personal

#1 Welkom in mijn maand – oktober

Welkom in mijn maand, een nieuwe “serie” waarbij ik mijn highlight’s van de afgelopen maand deel op het gebied van mijn favorieten, geluksmakers, artikelen, kortom, het leven.

Nooit eerder heb ik de tijd zo voorbij voelen vliegen. Waar het aan ligt, geen idee. Misschien is het de drukte? Het ene moment lag ik nog met mijn billen in het zand (veilig) van de zon te genieten in Mallorca en het andere moment liggen de pepernoten alweer in de winkel en gaan we richting het einde van het jaar.

Deze maand had ik een samenwerking met Marcels Green Soap. Een schoonmaak merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en agressieve, chemische middelen links laat liggen. Ik schreef mijn ervaring in een uitgebreid artikel, die lees je hier!

Vijf oktober was het de nationale dag van de dyslexie. Het moment voor een persoonlijke column: ”Ik ben dyslectisch!” Wat een belachelijk moeilijk woord he? Al helemaal voor een dyslect. Mijn persoonlijke column lees je hier!

VISITEKAARTJES – Had ik even geluk! Ik mocht namelijk van Drukwerknodig mijn eigen visitekaartjes ontwerpen. Ik ben er helemaal heppiedepeppie mee. Precies zoals ik ben, helemaal mijn style en passend bij de lay-out van Lies Vertelt.

TIP VAN DE MAAND – Deze aankoop was, bij de wisselende oktober temperaturen, zeker geen overbodige luxe. Ik heb het over Janneke’s warmtesjaal. Een sjaal gevuld met lijnzaad die gemakkelijk te verwarmen is in de magnetron. Héérlijk voor stijve spieren, ontspanning en warmte. Daarnaast wordt dit product gemaakt op Nederlandse bodem door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een product met een goed verhaal, daarom deze maand in de spotlights.

 

 

Hits: 99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *