Personal

#2 Welkom in mijn maand – november

Welkom in mijn maand, dè “serie” waarbij ik mijn highlight’s van de afgelopen maand deel op het gebied van mijn favorieten, geluksmakers, artikelen, kortom, het leven.

Afgelopen maand ging vliegensvlug! Juist daarom is het zo belangrijk om ook even stil te staan, om je heen te kijken, te genieten om vervolgens weer door te gaan en de tijd op die manier te laten fladderen i.p.v vliegen.

Deze maand had ik een samenwerking met Shampoo Bars. Een merk dat je bewust maakt van de hoeveelheid plastic die wij in de badkamer gebruiken. In het artikel dat ik scheef lees je hoe je kunt zorgen voor een plastic-vrije badkamer. Hoe simpel kan het zijn, een beetje extra liefde voor onze mooie wereldbol.

ADVENT – Afgelopen maand was weer hèt moment voor het klaarmaken van de adventkalender. Vanaf januari ben ik opzoek naar advent cadeautjes, noem mij een complete gek, maar ik vind het héérlijk. Eenmaal november is het tijd voor het inpakken, nog leuker, en het ophangen van de cadeautjes. 24 dagen lang, tot aan kerst, iedere dag een cadeautje hier in huis, ultiem geluk toch? Stel je huishouden bestaat uit twee personen, dan koop je een cadeautje waarvan je zeker weet dat de ander daar blij van gaat worden. Denk bijvoorbeeld aan een shampoo bar, maskertje, kaars of bonbon. Het allerleukste is dan om te shoppen bij lokale winkeliers. Ècht een aanrader!

TIP VAN DE MAAND – Maak een wandeling! Het vermindert de kans op hart- en vaatziekten, maakt je spieren sterker, het kan zorgen voor ontspanning waardoor je je hoofd even leeg kunt maken, het werkt bloeddrukverlagend. Daarnaast gaat je conditie erop vooruit en wordt je er ook nog eens vrolijk van. Dit komt door Endorfine. Bij beweging komt het gelukshormoon Endorfine vrij in je lichaam wat zorgt voor een gelukkig, blij gevoel. Kijk om je heen en geniet!


Hits: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *