General

City Guide – Antwerpen

Antwerpen, de stad van de diamanten, chocolade, prachtige historische panden & straten vol winkels. Ik vertel je welke winkels ècht de moeite waard zijn om te bezoeken.

ELISABETH CHOCOLATIER – Een walhalla voor iedereen die verslaafd is aan chocolade (me). Rijen bonbons, de één nog eleganter dan de ander, de manier waarop de dame achter de toonbank de bonbons één voor één in het doosje legt, puur geluk! Ambachtelijke chocolade en een chique, minimalistisch interieur maakt dat je deze chocolatier niet mag overslaan tijdens je tripje naar Antwerpen.

Elisabeth Chocolatier – Korte Gasthuisstraat 35 te Antwerpen

ATELIER REBUL – Voor een beetje ontspanning is iedereen wel in, niet waar? Bij Atelier Rebul genoot ik van een héérlijke ontspanningsmassage. Ook verkopen ze een scala aan natuurlijke, dierproefvrije producten voor huid, haar & interieur. Alles voor een relaxte lifestyle met een chique touch.

Atelier Rebul – Korte Gasthuisstraat 2 te Antwerpen

JOE & THE JUICE – Zin in een vers sapje, een healthy lunch of een verantwoord tussendoortje? Dan is dit de juiste plek. Een strak interieur met een roze touch maakt deze plek een toffe hotspot vol goeds waar je lichaam blij van wordt. Groenten & fruit eten was nog nooit zo leuk.

Joe & The Juice – Wiegstraat 21 te Antwerpen
& OTHER STORIES – Een winkel vol prachtige, elegante lingerie. Chique stoffen, mooie afwerking, oog voor ieder detail. Daar wordt een vrouw (en een man) gewoon onwijs blij van. Daarnaast zijn er ook prachtige blouses, topjes & accessoires te vinden. Alles voor een stijlvolle look.

& Other Stories – Korte Gasthuisstraat 17 te Antwerpen
LE LABO – Luxe parfum voor hem en haar. Vanuit New York overgekomen naar Antwerpen & gekocht door het luxe merk Esteé Lauder. Een spot die menig parfumliefhebber zeker even gezien wil hebben. Bij binnenkomst van de winkel kun je meteen een kijkje nemen in het lab. De plek “where the magic happens.”

Le Labo – Wapper 18 te Antwerpen

BEZIENSWAARDIGHEDEN – ‘s Winters is het leuk om de kerstmarkt te bezoeken voor muziek, licht, een rondje schaatsen, een drankje en kerstprullaria. Mocht je van dieren houden, Antwerpen heeft een prachtige 19e eeuwse ZOO middenin de stad. Het Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal uit het jaar 1352 is ook een bezoekje (en een brandend kaarsje) waard en vergeet vooral het stadspark niet voor een oase van rust middenin de stad.

Hits: 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *