Personal

#3 Welkom in mijn maand – januari

Welkom in mijn maand, dè “serie” waarbij ik mijn highlights van de afgelopen maand deel op het gebied van mijn favorieten, geluksmakers, artikelen, kortom, het leven.

De eerste maand van het nieuwe jaar! Ik blijf het een bijzonder moment vinden wanneer je, met zijn allen, aftelt tot 00.00 uur en elkaar dan een gelukkig, mooi en gezond nieuwjaar wenst. Een jaar waarin je je weer volop mag ontwikkelen, mooie dingen mag meemaken en je goede voornemens mag waarmaken. Mijn voornemen, ik noem het mijn intentie, voor dit jaar is: blijf kalm en luister naar je gevoel! Naast dat ik mij volledig inzet voor een gezonde leefstijl, ontwikkeling & positiviteit staat mijn intentie van dit jaar hoog op mijn lijstje.

STEDENTRIP – Na een gezellige oud & nieuw werd ik, samen met mijn geliefde, wakker in het mooie Antwerpen. Heerlijk om het jaar zo te beginnen! Van dit stedentripje schreef ik een uitgebreid artikel, die lees je hier mocht je het leuk vinden.

NACHTRUST – Dat een goede nachtrust belangrijk is weten wij, maar waarom is dit zo belangrijk? En hoe werkt een slaapcyclus? Wat kun je doen om beter te slapen, wat werkt nou echt? Omdat ik mij inmiddels behoorlijk verdiept heb in de wereld van de slaap, heb ik mijn tips op een rijtje gezet. Geen onzin beloftes, gewoon simpele tips die echt kunnen bijdragen aan jouw nachtrust. Dit artikel vind je hier, lees hem vooral even door want wie droomt er nou niet van een uitgeruste, fitte, frisse jij!

MINDGYM ON TOUR – Beter kon ik de eerste maand van dit jaar niet beginnen! Wouter de Jong, acteur, spreker & auteur, stond in het theater en ik was erbij. Hij sprak over geluk, mindfulness, je brein en je mind vanuit de positieve psychologie. Alles gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Je krijgt handvatten voor meer focus, aandacht en rust. Helemaal toepasselijk bij mijn intentie: kalmte natuurlijk. Een avond vol informatie, opdrachten en humor en bijzondere ontmoetingen waar ik echt wat aan gehad heb. Ik ben inmiddels vol enthousiasme zijn boek “mindgym work-outs’ aan het lezen waarbij ik in twaalf weken mijn mind reset.

TIP VAN DE MAAND – Neem een massage, maar echt, hier knap je zo van op! Afgelopen maand heb ik twee keer genoten van een massage. De eerste was een ontspannende rugmassage, tijdens mijn tripje in Antwerpen, waarbij mijn nek & rug, daar nestelt spanning zich altijd zo lekker op, helemaal losgemaakt werden. De tweede massage was een Ayurvedische massage. Een massage van top tot teen met een heerlijke kruidenolie waarbij naast ontspannende grepen ook met drukpunten wordt gewerkt. Deze methode komt uit India en richt zich op het genezen, tot rust brengen en harmoniseren van het lichaam.

Dit was ‘m weer, een klein “inkijkje” in mijn leven. Het was een fijne maand waar ik met een positief gevoel op terug kijk. Die houden wij erin! Er komen leuke dingen aan, daarover later meer! Heb een fijne tijd!

Hits: 57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *