Fair & Green

Licht Wens – een warm berichtje!

Samen delen ze een mooie, warme passie: kaarsen! Het doel van Marlies en Yvonne, de oprichters van Licht Wens, is om het licht en de warmte die een kaars bezit te delen met iedereen die een lichtpuntje verdient. Zo ontstond Licht Wens.

EEN WARM BERICHTJE – Een lichtpuntje voor iedere gelegenheid, om te laten weten dat je aan diegene denkt. Zo door de brievenbus geschoven. 

De kaarsen zijn met de hand gemaakt en bestaan uit eerlijke, pure, 100% natuurlijke ingrediënten. Dat maakt mij gelukkig!

Afgelopen week werd er een pakketje door mijn brievenbus geschoven. Een feestje om uit te mogen pakken! Met prachtig vloeipapier, een handgeschreven kaartje en héérlijk geurende kaarsjes verpakt in een katoenen zakje. Met zorg en liefde bedacht, gemaakt en ingepakt. Een liefdevol, origineel en betaalbaar cadeautje! 

WINACTIE – Omdat het mij onwijs enthousiast maakt, vind ik het des te leuker dat ik een pakketje aan één van jullie mag weggeven. Klik hier om te zien hoe je kans maakt. Een lichtpuntje voor je geliefde, je moeder, je oma of je vriendin. Ik maak de winnaar op de dag van de liefde, 14 februaribekend.

Een bijzonder cadeautje, net even anders dan een kaartje, vol liefde, warmte & zorg! 

Hits: 153

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *