Personal

#4 Welkom in mijn maand – februari

Welkom in mijn maand, dè “serie” waarbij ik mijn highlights van de afgelopen maand deel op het gebied van mijn favorieten, geluksmakers, artikelen, kortom, het leven.

Stilstaan, ik merk met de dag steeds meer hoe belangrijk dit is. Voor je het weet is er alweer een jaar voorbij gevlogen. Juist dat stilstaan en dankbaar zijn voor dat wat er is, op dit moment, geeft je leven zoveel meer waarde.

BIJ ROBERT – Zo’n waardevol moment deze maand was de theatrale foodexperience van Robert van Beckhoven, meesterbakker, patissier en o.a bekend van Heel Holland Bakt. In zijn theater voorstelling werden wij meegenomen in de wereld van smaken, geuren, verhalen en beelden. Vol momenten van humor, kippenvel, inspiratie en passie. Een bijzondere ervaring waar ik nog heel lang met onwijs veel plezier op terug zal kijken. Dankjewel liefde, voor dit fijne cadeau! 

DOORBAKKEN – Om nog even in de baksfeer te blijven, ook zaten mijn grote liefde en ik afgelopen maand in het publiek bij het programma doorbakken, waar Irene Moors samen met haar gasten doorpraat over de uitzendingen van Heel Holland Bakt. Een héle ervaring, zo’n uitzending bijwonen.

LICHTWENS – Het licht en de warmte die een kaars bezit delen met diegene die een lichtpuntje verdiend. Lichtwens, een prachtig, natuurlijk product met een mooi verhaal, daar heb ik een liefde voor. Hier lees je mijn artikel over dit pareltje.

OPVLIEGERS OP SAFARI – In het kader van mijn “zoveel mogelijk leuke dingen doen” voornemen, ging ik met mijn mams naar de theatervoorstelling Opvliegers op safari. Een comedy waarbij een stel vriendinnen op safari gaan en daarbij de ongemakken van de overgang bespreekbaar maken op een hilarische manier. Wij sloten de avond af met…wijn en bitterballen natuurlijk.

Verder dook ik de keuken in waar zo ineens een goddelijke cake ontstond, genoot ik van een avondje sauna, ontdekte ik hoe prachtig het nu al is buiten en dat inspireerde mij voor het zaaien van vergeet-me-nietjes. En nu ik dit allemaal terug lees, besef ik mij hoe fijn deze maand was. Op naar een maand vol nieuwe avonturen.

TIP VAN DE MAAND – Doe dàt wat je leuk vindt en zie de schoonheid in de kleine dingen. Dit kan cliché klinken, maar het is zó de moeite waard. En waarom zou je het niet doen? Geniet & heb een fijne maand!

Hits: 57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *