Body

Boost je immuunsysteem met deze tips

Nu wij het contact met anderen zoveel mogelijk moeten beperken, is het goed om je te richten op je eigen gezondheid. Deze tips kunnen je helpen om je immuunsysteem een boost te geven.

GEMBER – Het werkt als ontstekingsremmer, heeft een anti-bacteriële werking, verbetert de opname van goede voedingsstoffen en versterkt het immuunsysteem. Ook ondersteunt het de spijsvertering en werkt het zuiverend. Een specerij voor een natuurlijke, gezonde boost.

WANDELEN – Het heeft een enorme positieve werking op zowel je lichaam als geest. Tijdens een wandeling maak je het hormoon endorfine aan, ook wel het gelukshormoon genoemd. Daarnaast verlaag je het stresshormoon cortisol. Je conditie blijft op peil en de zon geeft je een goede dosis vitamine D.

VITAMINES – Vitamine C, selenium en vitamine D om je immuunsysteem te versterken. Ik haal het zelf het liefst zoveel mogelijk uit mijn voeding, voor zover dit mogelijk is, maar ook ik kies in deze tijd, naast gevarieerde en gezonde voeding, voor een supplement. Laat je hierbij goed adviseren. De juiste dosering en combinatie zijn onwijs belangrijk.

VOEDING – Gezonde en gevarieerde voeding, met het gebruik van verse producten, is natuurlijk belangrijk. In deze onzekere tijd (vanwege het coronavirus) kies ik graag voor kleine, zelfstandige ondernemers die verse producten aanbieden. En wat helemaal fijn is: ze bezorgen het gewoon in een box bij je thuis.

Met vijf foodtrucks is het haar missie om bedrijven en evenementen gezonder te maker. Vitamine Bo staat voor een fitte en gezonde leefstijl en komt gewoon naar je toe. Regionaal bezorgen ze de vitamientjes zelf bij je thuis. Met de Vitamine Bo box maakt ze het ook mogelijk om landelijk te kunnen zorgen voor een gezond lijf.

Bij het openen van de box werd ik verrast door alle kleuren en geuren. Verse munt, een groot stuk gember (ideaal in deze tijd), kiwi’s, appels, bananen en een verse jus d’orange. Een peer, sinaasappels, mandarijntjes en citroen. Een box vol vitamines, met zorg verpakt en een cadeautje voor je lijf. Al is het natuurlijk ook leuk om deze box cadeau te doen aan iemand die de extra vitamientjes goed kan gebruiken. Denk aan je opa, oma, vader of moeder, je buurvrouw, een vriendin of een afdeling in het verpleeghuis. Ook enthousiast geworden? Je kunt de box hier bestellen.

Hits: 90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *