Beauty,  Product review

Support your local (en daarbuiten) – “facial at home”

Woensdagavond, ik beweeg mijzelf en mijn kopje gemberthee naar de badkamer waarna ik mijn badjas aantrek. Ik steek een kaarsje aan, zet een relaxt muziekje op en pak de producten voor mijn “facial at home”. Tijd om mijzelf onder te dompelen in een “bad” vol me-time.

Dat tijd voor jezelf nemen belangrijk is wist je waarschijnlijk al wel. Je maakt je hoofd leeg, laad je batterij op en ontspant je lichaam, wat weer tal aan voordelen heeft zoals; een betere nachtrust, weerstand en uiteindelijk natuurlijk meer concentratie en productiviteit.

In deze tijd van Corona is het voor een grote groep mensen een behoorlijke uitdaging, een beetje tijd voor jezelf nemen. Naast het huishouden en het thuiswerken wordt er ook nog verwacht dat je als leraar fungeert en laten wij het dan maar niet hebben over het doen van de boodschappen. Dit alles is nog nooit zo’n opgave geweest.

Juist hierom is dit dè tijd voor een beetje me-time! Want geloof mij, je wordt er ècht een leuker mens van.

FACIAL AT HOME

Ik kwam in aanraking met Holiskin, een huidpraktijk met een Holistische aanpak. Dit houdt in dat er naar het geheel wordt gekeken, naar je levensstijl, je voeding en je gevoel. Naar jou, als mens! Een prachtige visie waar ik volledig achtersta.

Helaas, maar helemaal begrijpelijk (en verstandig), moesten ook zij de praktijk sluiten i.v.m het virus. Dit bracht Wendy, de eigenaresse, dan ook op het idee om een “facial at home pakket“ samen te stellen. Want dat je op dit moment niet meer naar de praktijk kunt komen, betekent natuurlijk niet dat je jezelf niet volledig in de watten kunt leggen.

Het facial at home pakket kost €25,- maar omdat je daarbij een waardebon ter waarde van €25,- ontvangt is het pakketje eigenlijk een extra cadeautje. Het bestaat uit zes stappen die volledig op jouw huid zijn afgestemd. Dit doet Wendy doormiddel van een uitgebreide, online, analyse. De producten worden, samen met twee reinigingssponsjes een stappenplan èn de waardebon (te besteden in de webshop) door je brievenbus geschoven. Een héérlijk moment voor jezelf (of een welverdiend cadeautje voor een ander) en je draagt meteen je steentje bij. #supportyourlocals (lokaal en daarbuiten).

LIVE SKINBAR SESSIE

Via de Instagram pagina van Holiskin, geeft Wendy iedere woensdag- en zondagavond om 20.00 uur een live skinbar sessie. Hierin begeleidt ze je stap voor stap met de producten uit het pakketje voor een héérlijke behandeling.

Mijn lijf, geest en huid zijn mij onwijs dankbaar na dit welverdiende “moment pour moi”. Compleet ontspannen duik ik mijn bed in en reis ik naar dromenland.

Hits: 93

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *