Mind

Mijn favoriete podcasts op het gebied van zelfontwikkeling

Tijdens het koken, een wandeling of in bed voordat ik ga slapen. Heerlijk vind ik het om doormiddel van een podcast meer te leren over het leven, geluk, de juiste mindset en uiteindelijk dus ook over mijzelf. Graag deel ik met jou mijn favoriete podcasts op het gebied van zelfontwikkeling.

LIEF LEVEN

Lief Leven, ook wel bekend van de gedichtjes vol klein geluk. Een podcast gevuld met meditaties, levenslessen en openhartige gesprekken die je helpen om de zwaarte van je schouders te “tillen”.

I’M UP

Het platform voor de 40-plus vrouw (al ben ik nog lang geen 40). Altijd al een “kijkje” willen nemen in het leven van Isa Hoes en Medina Schuurman? Met de Podcast I’M Up ben je van dinsdag tot en met vrijdag getuige van het allereerste telefoongesprek van de dag met elkaar. Dit alles met een dosis humor, in alle eerlijkheid en zo herkenbaar. 

SELF LOVE TALK

Een podcast voor een goede dosis zelfliefde. Alleen wanneer je volledig van jezelf houdt kun je voor de volle 100% genieten van alles wat het leven te bieden heeft. En zeg nou zelf, de liefde is toch het allermooiste dat er is?

LEVEN ZONDER STRESS

Gesprekken over stress, mindfulness, liefde, vreugde, verdriet, kortom het leven! Met wijze lessen, eerlijke verhalen en ook zeker een portie humor.

OP ZOEK

Interviews & inzichten die het “magische” begrijpelijk maken. Een tikkie spiritueel maar ook juist weer helemaal met beide voeten op de grond, waardevol en inspirerend.

Ik hoop dat je er net zo van kunt genieten als ik. Even een momentje voor jezelf, even naar binnen keren en tegelijkertijd ook nog leren van de wijze, bijzondere en mooie lessen.

Ik luister bovenstaande podcasts via het “muziek platform” Spotify. Er staan er ook een aantal op iTunes (Apple).

Hits: 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *