Fair & Green

De kracht van warmte voor je lichaam en mijn STOOV warmtekussen

Heilzaam voor je lichaam en geest, ik heb het over warmte. Warmte als natuurlijke pijnstiller, om je spieren te ontspannen of als remedie tegen stress. Ik vertel  je graag over deze voordelen en hoe mijn duurzame, stijlvolle warmtekussen mij hierbij helpt.

HET ONTSPANT DE SPIEREN – Warmte stimuleert de bloedcirculatie. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen, die spierpijn of een stijf gevoel kunnen veroorzaken, in het lichaam beter kunnen worden afgevoerd. Daarnaast heeft warmte een ontspannend effect op het lichaam. Gespannen spieren worden losser en soepeler.

ALS NATUURLIJKE PIJNSTILLER – Veel vrouwen hebben maandelijks last van buikkrampen. Niets fijner dan een grote, warmte hand op je buik tijdens je menstruatie. Warmte werkt als een natuurlijke pijnstiller.

HET VERMINDEREND STRESS – Warmte geeft het lichaam en de geest letterlijk een warm en weldadig gevoel, een gevoel van omarming en kalmte. Zoals ik hierboven al beschreef ontspant warmte je lichaam waardoor het gevoel van stress afneemt.

MIJN WARMTEKUSSEN – STOOV

Stoov, een Nederlands bedrijf dat duurzame warmtekussens ontwerpt en produceert. Het idee achter het warmtekussen is, dat je op deze manier niet de aarde, maar jezelf verwarmt. Een visie die aansluit bij mijn kijk op een eerlijk en groen leven.

Om een beeld te krijgen, bij het gebruik van een warmtekussen kan de thermostaat een paar graden omlaag, elk graadje lager levert 7% energiebesparing op.

Het warmtekussen is zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen, heeft een wasbare hoes en kan zichzelf opwarmen tot 42 graden celsius (het warmte niveau is eenvoudig zelf te bepalen). Ook heeft het kussen een automatische uitschakeling, wel zo veilig.

MIJN ERVARING – Als echte koukleum is dit warmtekussen nu al onmisbaar geworden. ‘s Avonds op de bank met een kop thee geeft ze warmte aan mijn rug, ‘s ochtends tijdens mijn meditatie zorgt ze voor een beetje extra ontspanning en op mijn terras, wanneer het zonnetje langzaam ondergaat en ik toch nog even met een wijntje wil relaxen. Ik koos de knitted beige variant, deze heeft een natuurlijke, serene uitstraling en past helemaal in mijn interieur. De hoezen zijn ook los te bestellen. Ik kan die van mij dus aanpassen aan het seizoen.

Een prachtig, stijlvol, duurzaam en verwarmend product met een goed verhaal. Dat is waar ik gelukkig van word, iedere dag weer opnieuw.

Hits: 317

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *