Body

Box Brownies – brownies door de brievenbus

Vanwege de lockdown, waar wij ons momenteel al een lange periode in bevinden, is het lastig om dierbaren te bezoeken. Maar hoe kun je een jarige dan toch verrassen zonder op bezoek te gaan?

Donderdagmiddag, ik hoor hoe er een pakketje door de brievenbus valt. Een pakketje waar ik met smart op wacht. Ik open het doosje, de geur van versgebakken brownies komt mij tegemoet.

Ik leef mij de afgelopen tijd helemaal uit met het versturen van pakketjes. Voor een jarige, maar ook voor iemand die ik mis of gewoon een beetje geluk in een doosje verdient. Zo kwam ik ook Box Brownies tegen, een  jong en groeiend bedrijf dat met liefde en aandacht wordt gerund. Box Brownies, een doosje vol héérlijkheden, met liefde gebakken en met zorg verpakt. Brownies per post, ècht een cadeautje om te mogen ontvangen.

Ik ontving de box met mini’s, twaalf brownies met ieder haar eigen, verrassende smaak. Zo genoot ik bijvoorbeeld van de smaken: Matcha, Lotus Speculoos, Karamel Zeezout en Blondie Kokos/Framboos. Ook aan de vegan liefhebber is gedacht met verschillende soorten vegan varianten. Bijgevoegd kreeg ik een kaart met daarop iedere brownie uitgelicht zodat ik precies kon zien welke variant ik voor mij had.

Je shopt de brownies via boxbrownies.nl Als cadeautje, gewoon zomaar, lekker voor jezelf of om je Valentijn mee te verassen (tip, tip!).

Hoe verras jij een dierbare nu je even niet zo gemakkelijk op bezoek kunt gaan? 

 

Hits: 217

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *