Stoov, een duurzaam warmte kussen

Het verwarmen van je lichaam zonder dat je de aarde verwarmt. Een visie die hélemaal aansluit op mijn kijk naar een eerlijk en groen leven. Ik vertel je graag meer over mijn nieuwste, stijlvolle vondst.

Stoov, een Nederlands bedrijf dat duurzame warmtekussens ontwerpt en produceert. Het idee achter het warmtekussen is, dat je op deze manier niet de aarde, maar jezelf verwarmt. Een visie die aansluit bij mijn kijk op een eerlijk en groen leven.

Om een beeld te krijgen, bij het gebruik van een warmtekussen kan de thermostaat een paar graden omlaag, elk graadje lager levert 7% energiebesparing op en ieder stapje is er één.

Het warmtekussen is zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen, heeft een wasbare hoes en kan zichzelf opwarmen tot 42 graden celsius (het warmte niveau is eenvoudig zelf te bepalen). Ook heeft het kussen een automatische uitschakeling, wel zo veilig.

MIJN ERVARING – Als echte koukleum is dit warmtekussen nu al onmisbaar geworden. ‘s Avonds op de bank met een kop thee geeft ze warmte aan mijn rug. ‘s Ochtends tijdens mijn ontbijt, wanneer ik de verwarming het liefst niet op de hoogste stand zet, ik ga immers toch zo de deur uit, verwarmt ze mij en ‘s middags wanneer het zonnetje langzaam ondergaat en ik buiten toch nog even met een wijntje wil relaxen, straalt ze ook haar warmte af.

Ik koos de knitted beige variant, deze heeft een natuurlijke, serene uitstraling en past helemaal in mijn interieur. De hoezen zijn ook los te bestellen. Ik kan die van mij dus aanpassen aan het seizoen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook outdoor hoezen, die vuil- en waterafstotend zijn.

Een prachtig, stijlvol, duurzaam en verwarmend product met een goed verhaal. Dat is waar ik gelukkig van word, iedere dag weer opnieuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven