Wellmark, een eyecatcher in de badkamer

Wellmark, een product met een verhaal. Goed voor de aardbol, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en, niet onbelangrijk, een eyecatcher in de badkamer.

Marleen van den Bogaard, eigenaresse van het merk Wellmark, zei impulsief haar baan op omdat ze er gewoonweg niet gelukkig meer van werd. In haar zoektocht naar dat wat haar wel blij zou maken, ontstond Wellmark.

LOKALE PRODUCTIE

De grondstoffen die je terug vindt in de prachtige, chique, glazen flacons, die overigens ook helpen mij het minimaliseren van plastic in de badkamer, worden stuk voor stuk ingekocht en lokaal geproduceerd. Het productie proces wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik citeer een stukje van Wellmark omdat dit precies omvat wat ik zo belangrijk vind:

“Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en erbij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning nodig hebben. Dit zijn de type organisaties waar we mee samenwerken. Want werken maakt mensen gelukkiger en gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.”

Goed voor de aardbol, goed voor de samenleving. Dit maakt dan ook dat je geen SLES, parabenen, PEG, SLS (stofjes waar ons lichaam en de natuur écht niet blij van worden) en dierlijke ingrediënten terug vindt in de producten. En de verpakkingen, die zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

NAVULBAAR

Natuurlijk zijn de prachtige flacons niet gemaakt voor eenmalig gebruik. Je kunt ze keer op keer hergebruiken en vullen met je favoriete navulling. Een product, waarover is nagedacht en haar steentje bijdraagt aan een duurzamere, eerlijke en mooie wereld.

De shampoo en conditioner staan met z’n tweetjes te paraderen in het nisje van onze nieuwe badkamer. De zachte geur van bamboe, die de shampoo en conditioner dragen, hangt nog dagen nadat ik mijn haren gewassen heb om mij heen.

TIP: Wist je dat ze, naast producten voor het haar, ook allerlei héérlijks voor het lichaam, de handen en voor in huis hebben?

– VEGAN | NO PLASTIC | REUSABLE – 

De shampoo (250 ml) is €23,99 en de conditioner (250 ml) is 26,99 op welmark.nl. Zijn ze op, dan kun je de chique glazen flacons navullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven