Natuurlijke, minerale make-up – Lily Lolo

De afgelopen jaren wordt er steeds meer bekend over wat wij eigenlijk op ons gezicht smeren, niet altijd even fraai als je het mij vraagt. Zo las ik pas een artikel op het nieuws over asbest in make-up. Het desbetreffende merk heeft uiteraard n.a.v dit bericht meteen alle make-up uit de schappen gehaald, toch schrok ik hier van en zo begon mijn zoektocht naar een meuk-vrij make-up merk.

Lily Lolo, een merk dat make-up ontwikkeld met als basis natuurlijke mineralen. Dit houdt in dat er geen schadelijke, irriterende stoffen aan de producten worden toegevoegd. Denk aan parabenen, verf, chemicaliën of synthetische parfum. Ingrediënten waarvan het ècht beter is dat je ze vermijdt. Alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten dus.

DIERPROEFVRIJ

Wist je dat make-up regelmatig getest wordt op dieren? Stel je voor, lieve aapjes in kleine kooitjes met lippenstift, oogschaduw en mascara op, wachtend op een eventuele allergische reactie zodat de laborant weet dat de formule toch nog iets aangepast moet worden. Dit maakt mij verdrietig. Daarom kies ik ALTIJD voor dierproefvrije producten, omdat deze aapjes zelf geen keuze kunnen en mogen maken, maar wij wel. Lily Lolo is een merk dat staat voor dierproefvrij.

MIJN ERVARING

Ik hecht veel waarde aan natuurlijke huidverzorgingsproducten. Zo gebruik ik Loïs Lee voor mijn gezicht (hier lees je mijn review) en Weleda voor mijn lichaam. Ik kook vers en zoveel mogelijk biologisch en poets ook mijn tanden met een natuurlijke tandpasta. Echter dacht ik nooit na over mijn make-up, tot nu. Voor mij geen synthetische, chemische producten meer.

De producten zijn stuk voor stuk prachtig, goed gepigmenteerd, blijven de hele dag mooi, zelfs na een regenbui en voelen zacht en licht aan op mijn huid. Wat mij betreft een blijvertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven