Contact

Wil je contact met mij? Leuk, ik ook met jou! Ik hoop dat ik je vraag kan beantwoorden.

Persoonlijk

Wil je iets aan mij kwijt, heb je een vraag of misschien wel een goede tip? Je kunt mailen naar: info@liesvertelt.nl

Zakelijk

Lies Vertelt staat open voor samenwerkingen met merken of bedrijven, maar er zijn wel een aantal voorwaarden:

– Het product of merk moet passen bij Lies Vertelt dat gaat over geluk & de positieve dingen in het leven. Je kunt hierbij denken aan: body & mind, het leven, koken, geluk, beauty & hotspots. Twijfel je? Ik sta altijd open voor vragen & beantwoord ze graag.
– Wanneer het om een gesponsord artikel gaat wordt dit vermeld in het artikel.
– Alle artikelen worden in mijn eigen stijl geschreven en vormgegeven. Ook alle foto’s worden zelf gemaakt.

Je kunt mailen naar: info@liesvertelt.nl

 

Privacyverklaring

Liesvertelt.nl respecteert je privacy en gaat daarom zeer zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Dit om misbruik of onbevoegde toegang te voorkomen.

Wat verzamelt deze website van mij? – Bij het achterlaten van een reactie worden de volgende gegevens verzameld: je naam, e-mailadres en IP- adres. Deze gegevens gebruik ik uitsluitend voor het eventueel reageren op een reactie.

Derden – Liesvertelt.nl gaat zeer zorgvuldig om met je persoonsgegevens en zal deze daarom nooit aan derden verkopen. Gegevens worden alleen aan derden verstrekt om te kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Verzoek tot inzage of verwijdering – Je hebt als bezoeker het recht om je eigen persoonsgegevens in te zien of te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan een geplaatste reactie die je toch liever verwijderd wil hebben. Stuur je verzoek naar info@liesvertelt.nl, dan help ik je zo spoedig mogelijk.

Hits: 730